Koe Schilderij

Marieke Bekke is een kunstenares die unieke koeien schilderijen op maat maakt. Bij de wandelingen met haar teckel door het Twentse landschap komen de koeien spontaan voorbij. De nieuwsgierige karakters,  unieke vlekkenpatronen,  onvermoeibare dagritmes en hun dienstbaarheid zorgen er voor dat Marieke telkens weer de nood ziet deze op het doek te vereeuwigen.

Het proces start bij tochten langs de weides en bezoekjes bij boeren in de buurt.  In het atelier worden diverse gezichten tot een nieuwe combinatie gevormd. Via het penseel wordt een boeiende compositie opgebouwd en deze artistieke strijd wordt afgerond door de zo herkenbare zwarte laklijnen. Het resultaat is een doorwerkt koeien schilderij met balans, hippe kleuren en daadkrachtige vormen.

De werken van Marieke

Bent u benieuwd naar de koeien schilderijen die Marieke Bekke al heeft gemaakt? Bekijk het koeien portfolio om alvast een beeld te krijgen van de werken. Maak een selectie van het genre dat u het meest aanspreekt. U heeft hierbij de keuze uit onder andere koeien, vogels, flora en het stadsleven.

Een koe schilderij van Marieke Bekke

Wilt u meer weten over de kunstschilder schilderes Marieke Bekke en haar koeien schilderijen? Bekijk dan nu een aantal van haar werken of neem contact met haar op. Tijdens een vrijblijvende afspraak in het atelier of proefhanging bespreekt ze graag uw wensen en kunt u bovendien een kijkje nemen tussen de koeien schilderijen die ze al heeft gemaakt.

Naast de schilderijen die ze in opdracht maakt heeft ze namelijk ook kunst op voorraad.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BENIEUWD NAAR MIJN WERKEN?

Bekijk hier een greep uit mijn werken!

PORTFOLIO

2014                 Opening nieuw extern atelier aan Gravendijk 16 in Albergen

2010                 Opening atelier aan huis te Albergen aan de Boekweitmolen6

2005-2013       Docent Tekenen en Handvaardigheid bij ST.Canisius

2006-2008       Atelier te Harbrinkhoek

2004-2006       Kunstschilder bij ”KunstzonderFratsen” te Albergen

2001-2006       1e grds Diploma Beeldende Kunst en Vormgeving te Zwolle