Marieke

Meer over Marieke

De beeldtaal van Marieke straalt van levensvreugde en communiceert via toegankelijke onderwerpen en bijdetijdse kleurcombinaties. Haar schilderhand gaat driftig doch bedachtzaam over het doek. Ferme schildertoetsen worden afgewisseld met toevallige materiaalcombinaties. Het canvas toont dit constante spel van spontaniteit en een gepland tafereel. Gekozen onderwerpen uit het dierenrijk en het stadsleven bieden een onuitputtelijke bron van motivatie.

 

Het is ook mogelijk om een mix van wensen door te geven waarbij Marieke een passend schilderij maakt op een voor u geschikt formaat.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BENIEUWD NAAR MIJN WERKEN?

Bekijk hier een greep uit mijn werken!

PORTFOLIO

CURRICULUM VITAE - MARIEKE BEKKE - 1985

2014
Opening nieuw extern atelier aan Gravendijk 16 in Albergen

2010
Opening atelier aan huis te Albergen aan de Boekweitmolen6

2005-2013
Docent Tekenen en Handvaardigheid bij ST.Canisius

2006-2008
Atelier te Harbrinkhoek

2004-2006
Kunstschilder bij ”KunstzonderFratsen” te Albergen

2001-2006
1e grds Diploma Beeldende Kunst en Vormgeving te Zwolle

NU OPEN EXPOSITIES

Whitewall Galleries


42 galleries – United Kingdom

This team will represent my paintings in 2017 and 2018 in UK. Specially the original paintings of the hunts will be showed.

De Groninger Kroon


Reiderwolderpolder 4 – Finsterwolde

Groepsexpo waarbij ieder objecten heeft gemaakt naar aanleiding van het aangedragen thema. De expositie wordt feestelijk geopend door de galerieeigenaresse Wilma en muzikale begeleiding.

Eigen atelier


Gravendijk 16c – Albergen

Eigen werkplek is niet vrij te bezoeken maar voel u welkom om een afspraak te maken. Bel 0623170114, mail info@mariekebekke.nl of Whats-app om een momentje te prikken. Kies de linkse inrit en linkse zwarte schuur met zonnepanelen. Halverwege ziet u mijn uithangbord en minideur met ruitje. Dit is de ingang tot mijn schilderhal.

Saatchi: USA 1655 26TH Street


Santa Monica CA 90404 USA

The biggest online gallery. We make it our mission to help you discover and buy from the best emerging artists around the world.

De Kunstkeuken


Markt 23 – Valkenswaard

De Kunstkeuken is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kunst aan bedrijven en particulieren. Kom kunstbeleven in de 11 zalen tellende oude raadhuis van Valkenswaard. Dé Kunstbeleving van Nederland!

DeMontfort fine art


DeMontfort Fine Art Ltd – DeMontfort House, Europa Way, Lichfield, Staffs, WS14 9NW UK

This team will represent my paintings from 2017 to 2022 in UK. Specially the original paintings of the draghunts, birds and urbanserie will be showed.

IQkunst


Marsweg 42 – Zwolle

Al meer dan 25 jaar is de missie Kunst voor iedereen. IQ heeft een grote collectie voor uitleen en verkoop met 3 vestigingen te Zwolle, Kampen en Hardenberg.

Singulart


Paris, France

Fastgrowing online gallerie van oorsprong Duits en Frans hoofdkantoor vanaf 2017. Alleen toelating van kunsenaars middels strenge selectie. Bij Singulart zijn we ervan overtuigd dat de digitale omgeving een waardevol middel is om transparantie in de kunstmarket te brengen.

The Arts


Orthenstraat 39 – ‘s-Hertogenbosch

The Arts heeft een zeer uitgebreide kunstcollectie van schilderijen, beelden van brons en glas, grafiek, en ook sieraden. Naast het aanbieden van deze kunstcollectie lijsten wij ook zelf in.

Loods5


Pieter Ghijsenlaan 14B – Zaandam

NAT is de kunstafdeling van de woonwinkel Loods5. Sinds 2012 wordt het gerund door gedreven en gediplomeerde dames. Het streven is om unieke moderne kunst voor een betaalbare prijs aan te bieden.

SilleKunst


Goudsestraatweg 8 – Oudewater

Uitsluitend originele moderne kunst van Nederlandse bodem.

Irok


Meldersloseweg 6 – Horst

Irok staat voor de lijstenmakerij, galerie en kunstuitleen.