Marieke

Meer over Marieke

De beeldtaal van Marieke straalt van levensvreugde en communiceert via toegankelijke onderwerpen en bijdetijdse kleurcombinaties. Haar schilderhand gaat driftig doch bedachtzaam over het doek. Ferme schildertoetsen worden afgewisseld met toevallige materiaalcombinaties. Het canvas toont dit constante spel van spontaniteit en een gepland tafereel. Gekozen onderwerpen uit het dierenrijk en het stadsleven bieden een onuitputtelijke bron van motivatie.

 

Het is ook mogelijk om een mix van wensen door te geven waarbij Marieke een passend schilderij maakt op een voor u geschikt formaat.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BENIEUWD NAAR MIJN WERKEN?

Bekijk hier een greep uit mijn werken!

PORTFOLIO

CURRICULUM VITAE - MARIEKE BEKKE - 1985

2014
Opening nieuw extern atelier aan Gravendijk 16 in Albergen

2010
Opening atelier aan huis te Albergen aan de Boekweitmolen6

2005-2013
Docent Tekenen en Handvaardigheid bij ST.Canisius

2006-2008
Atelier te Harbrinkhoek

2004-2006
Kunstschilder bij ”KunstzonderFratsen” te Albergen

2001-2006
1e grds Diploma Beeldende Kunst en Vormgeving te Zwolle

NU OPEN EXPOSITIES

Whitewall Galleries


42 galleries – United Kingdom

This team will represent my paintings in 2017 and 2018 in UK. Specially the original paintings of the hunts will be showed.

Galerie De Groninger Kroon


Reiderwolderpolder 4 – Finsterwolde

Groepsexpo waarbij ieder objecten heeft gemaakt naar aanleiding van het aangedragen thema. De expositie wordt feestelijk geopend door de galerieeigenaresse Wilma en muzikale begeleiding.

Eigen atelier


Gravendijk 16 – Albergen

Eigen werkplek is niet vrij te bezoeken maar voel u welkom om een afspraak te maken. Bel 0623170114, mail info@mariekebekke.nl of Whats-app om een momentje te prikken.

Galerie Schoonheim & De Vink


Vinkenburgstraat 3 Utrecht

In het hart van Utrecht presenteert deze galerie moderne kunst: acrylverf en olieverf schilderijen, zeefdrukken, beelden en een uitgebreide collectie lijsten, prenten en etsen van historische plattegronden en Hollandse stadsgezichten. Mijn werk hangt in de etalage of binnen op de begane grond.

De Kunstkeuken


Markt 23 – Valkenswaard

De Kunstkeuken is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kunst aan bedrijven en particulieren. Kom kunstbeleven in de 11 zalen tellende oude raadhuis van Valkenswaard. Dé Kunstbeleving van Nederland!

Galerie Oosterbeek


Weverstraat 47 – Oosterbeek

Kopen en huren van schilderijen en beelden. Ons doel is iedereen de mogelijkheid te bieden om kunst op een betaalbare manier in huis te halen. Hierbij hebben wij oog voor kunst die landelijke bekendheid geniet maar ook bieden wij kunst die zijn oorsprong vindt in Oosterbeek en omstreken.

IQkunst


Marsweg 42 – Zwolle

Al meer dan 25 jaar is de missie Kunst voor iedereen. IQ heeft een grote collectie voor uitleen en verkoop met 3 vestigingen te Zwolle, Kampen en Hardenberg.

Galerie Thyade


Hoogstraat 31-33 Rotterdam

Na een succesvolle exposities zijn de schilderijen van Marieke Bekke opgenomen in de vaste collectie. De fysieke galerie heeft plaatsgemaakt voor een servicegerichte galerie die op verzoek komt passen thuis en op het werk.

Irok


Meldersloseweg 6 – Horst

Irok staat voor de lijstenmakerij, galerie en kunstuitleen.

ADDart


Jansbinnensingel 28 – Arnhem

Vormt een galeriedriehoek met met Addart Amersfoort en IQkunst Zwolle. De online catalogus is accuraat. Het laat zien welke schilderijen beschikbaar zijn voor koop en verhuur en bij welke van de 3locaties.

The Arts


Orthenstraat 39 – ‘s-Hertogenbosch

The Arts heeft een zeer uitgebreide kunstcollectie van schilderijen, beelden van brons en glas, grafiek, en ook sieraden. Naast het aanbieden van deze kunstcollectie lijsten wij ook zelf in.

Loods5


Pieter Ghijsenlaan 14B – Zaandam

NAT is de kunstafdeling van de woonwinkel Loods5. Sinds 2012 wordt het gerund door gedreven en gediplomeerde dames. Het streven is om unieke moderne kunst voor een betaalbare prijs aan te bieden.

SilleKunst


Goudsestraatweg 8 – Oudewater

Uitsluitend originele moderne kunst van Nederlandse bodem.

Dennenoord


Vasserweg 36 – Mander te Twente

Het mooiste theehuis van Nederland ligt verscholen tussen de Tubbergse essen en het Duitse bos. Geniet van de hightea in de serre, dineer in The Barn en slaap in de sprookjesachtige hutjes. Schilderijen zijn te bekijken in dit Engelse restaurant en bij verkoop kan het direct worden meegenomen. De snelle souvenirs zijn te koop in de shop op het terras van het theehuis. Mocht er nog meer bezichtigd willen worden dan cross even door naar het atelier van Marieke op 15minuutjes afstand.

Hoogeboom


Botermarkt 14 – Heusden

Aan de centrale markt van deze prachtige vestingstad zit een schattige galerie. Zij tonen sinds 2017 schilderijen van mijn hand.