Huisje boompje beestje

27 feb Huisje boompje beestje

Expositie bij mijn noordelijkste galerie van Nederland. In het bovenste puntje van provincie Groningen wordt een kleine selectie van de katten , bijtjes en vogelschilderijtjes van mij geëxposeerd. Waaronder ook de fijn geprijsde ”souvenirs” van 35, 70 en 105euro allen op houten paneel. Het leek ons, de galeriehouder Wilma en mij, een toepasselijke gelegenheid om mijn burgerlijke leven van het huwelijk vorig jaar en mijn eerste baby op komst in zomer van 2016 te vieren: lang leve de burgerlijkheid!

Galerie  De Groninger Kroon presenteert: ”Huisje boompje beestje”, veel mensen vinden dat een synoniem voor burgerlijkheid. Maar je kunt het ook uitleggen als: je bent goed terecht gekomen. Je hebt een mooie plek onder de zon gevonden. Ofwel: “Huisje, boompje, beestje” als synoniem voor wonen, leven en genieten.

 

 

uitn_HBB_front-600

Op zaterdag 26 maart om 17.00 uur zal Jacob Meijer, architect en ontwerper van galerie De Groninger Kroon, het openingswoord spreken.

De volgende deelnemende kunstenaars bewijzen hoe divers en kleurrijk de vele huisjes, boompjes en beestjes zijn die onze wereld rijk is.

Wybren Veenstra Gerda Onnes
Tatyana Murova   Andrea Letterie
Herma Immink   Marieke Bekke
Jacqueline Tijssen   Monique Berger
Nicole Ladrak    Sanne Kuiper

Tijdens deze expositie zijn er een aantal leuke en leerzame workshops in de galerie. Klik hier voor meer informatie.

 

 

IMG_4546-600

IMG_4545-600 IMG_4541-600