Landleven magazine

23 aug Landleven magazine

Vanaf 21augustus2019 ligt de september editie van het Landleven magazine op de mat. En dat merkte ik , nog voordat mijn moeder met haar lievelingsblad naar mijn atelier snelde. Wat was het grappig, mijn moeder in haar leesstoel die haar dochter plots op de paginas ontdekt! Er is ook al veel interesse via telefoontjes, mailtjes en zelfs ouderwetse sms jes getoond . Van mensen die mijn werk al langer volgden . Of nu ontdekt!

 

Om ieder wat toegankelijker te helpen schrijf ik dit stukje met de meest gestelde vragen:

1 Aan welke prijs moet ik denken :

paletjes : 30x30cm 100euro (uitzonderlijk lage prijs! Dit geld alleen voor de paletjes! )

Groter werk tussen 500 en 5000 euro.

Prijzen voor klanten woonachtig in Nederland zijn te vinden via de webstites van Nederlandse exposties bijvoorbeeld  Sillekunst en KUZ. Dit is de link van alle expo en websites in Nederland. 

Prijzen voor de internationale markt met global shipping  via www.whitewallgalleries.com/artists/originals/marieke-bekke en www.saatchiart.com/mariekebekke

 

2 Welke schilderijen zijn beschikbaar?

Op deze website zijn wat voorbeelden te zien. Deze schilderijenpagina toont geen recent werk. Mijn webmaster heeft het aanbod van schilderijen in de schilderijenpagina gezet. Het grootste deel is al verkocht en mijn stijl is iets verandert. Beter kunt u mijn huidige werk ontdekken op mijn zakelijke FaceBook en  Instagram .

Ik weet zelf welke schilderijen beschikbaar zijn dus het beste kunt u zelf langskomen of mijn contacten via de mail. Geef daarin aan wat uw wensen qua formaat en onderwerp is. Dan kan ik een geschikt lijstje geven. Omdat er zo veel interesse is kan ik geen uitzicht geven op langdurige reservering. Wat ik wel kan ; ik heb tot dit moment de meeste schilderijen van het artikel bewaard in mijn atelier.  Hier langskomen kan zeker . Gelieve een  whatsappbericht om te controleren dat het mijn werkdag is en kan ik de exacte route even uitleggen en koffieapparaat aanzetten.

 

3 Heeft u overnachtingsmogelijkheden?

Sorry , ik heb geen B&B en geef ook geen workshops.

 

4 Hoe ging het er echt aan toe?

Wat een wervelwind, die fotograaf. Deze fotos haalden het magazine niet, maar zijn te leuk om niet te showen:

 

 

Meer fotos zijn te vinden op http://ttfoto.nl/ https://theotangelderfotografie.fotofiler.net

Bonus fotos via https://theotangelderfotografie.fotofiler.net/beeldbank/start/theotangelderfotografie?fc=browse&queryid=1&bsr=0&setoview=6