ToetToetFood

10 aug ToetToetFood

Mijn kunststruck staat op de site van ToetToetFood. Via dit bemiddelingsburo is het mogelijk om een combinatie van trucks te boeken voor je bedrijfsfeest, bruiloft of andere party. Tevens kan je een recencie achter laten. Ieder is uitgenodigd om zijn woordje of woordjes achter te laten, zeer waardevol en leerzaam voor mij!

Erny Lubben zegt:

Marieke nogmaals dank.

Jolien van Heerde zegt:

Marieke is een topwijf en ze maakt ook nog eens prachtige schilderijen!
Marieke luistert heel goed naar je wensen en persoonlijke verhaal.
Ze is vrolijk, gezellig, maar zeker ook professioneel.
Wij hebben inmiddels twee werken van Marieke in huis!

Marieke jou werken zijn geweldig! Wij genieten elke dag weer!

 

 

logo-600-320

Met mijn lichtblauwe teen, VW oldtimer, arriveer ik op feesten, festivals, bruiloften en andere partijtjes. Binnen een paar uur ontstaat een impressie in verf op het doek wat als herinnering achter blijft! Het hele proces is zichtbaar van wit doek op de ezel tot volwaardig schilderij. De finish kan mondeling worden toegelicht zodat alle onderdelen een betekenis krijgen. Van te voren zijn alle wensen voor het schilderij bespreekbaar en het resultaat is een mix van deze persoonlijke verhalen en de festiviteiten van de party.

Het doek is van uitstekende kwaliteit, grote afmeting en klaar voor expositie bij het bedrijf, jarige, gepensioneerde, bruidspaar, kantine, entree of baas.