Schilderij Stad

Bent u op zoek naar een uniek schilderij met een stadsgezicht? Stadsgezichten van Utrecht, Deventer, Amsterdam, Leiden, Den Bosch, Almelo en Oudewater zijn al eens geportretteerd door Marieke. In de vrijheid van deze schilderijenreeks blijft Marieke werken aan dergelijke steden en huizenrijen. Een stadsgezicht wordt opgebouwd volgens een fotoreeks die op het doek wordt gecombineerd tot een eigen nieuw beeld waarbij balans en kleur centraal staan. De zogenaamde uppies zijn langgerekte doeken waarbij het fraaiste gedeelte van de huizen wordt gecombineerd tot een polonaise van abstractie.

 

Diverse mogelijkheden

Kies een bestaand werk die in de vrijheid van het atelier zijn ontstaan. Het is ook mogelijk om een pakket aan wensen door te geven en Marieke een stad schilderij te laten maken. Met de mix aan mogelijkheden en doelen maakt Marieke een plan en neemt de opdrachtgever mee in het schilderproces. Tussentijds worden foto’s gestuurd van de voortgang en bij de finale kan het worden onthuld en opgehaald in het atelier of per gelegenheid bij u thuis worden gebracht.

 

De creaties van Marieke Bekke

Wanneer u een schilderij van een stad laat maken door Marieke dan ziet u de volgende kenmerken erin terug:

 

  • Herkenbare stadsgezichten
  • Bijdetijdse kleurcombinaties
  • Uitstraling vol levensvreugde

Bekijk Marieke’s stad schilderijen

Wilt u de stad schilderijen komen bekijken? Het atelier bevindt zich in Albergen, een kleine plaats nabij Almelo. In het atelier is er bovendien kunst op voorraad die u altijd eens kunt bekijken. Kom gerust eens vrijblijvend langs in het atelier of neem een kijkje in het portfolio op de website. Marieke maakt graag voor u een stad schilderij op maat dat helemaal aan uw wensen voldoet.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BENIEUWD NAAR MIJN WERKEN?

Bekijk hier een greep uit mijn werken!

PORTFOLIO

2014                 Opening nieuw extern atelier aan Gravendijk 16 in Albergen

2010                 Opening atelier aan huis te Albergen aan de Boekweitmolen6

2005-2013       Docent Tekenen en Handvaardigheid bij ST.Canisius

2006-2008       Atelier te Harbrinkhoek

2004-2006       Kunstschilder bij ”KunstzonderFratsen” te Albergen

2001-2006       1e grds Diploma Beeldende Kunst en Vormgeving te Zwolle